SAKARYA / ADAPAZARI - Camili Şehit Yaşar Atay Anaokulu

Zeynep YÜRÜMEZ - Okul Müdürü

1974 Yılında Ankara´da doğdu.İlk Orta ve Lise öğrenimini Ankara´da tamamladı.1996 Yılında Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesinden mezun oldu.Aynı yıl Aydın Koçarlı Pratik Kız Sanat Okulu Uygulama Anaokulunda Okul Öncesi Öğretmeni olarak göreve başlamıtır.Çeşitli illerde Okul Öncesi ve Çocuk Gelişimi Öğretmeni olarak görev yapmıştır.2011 yılında Sakarya Mina Özdoğancı Anaokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmış, 2014 yılında Vilayetler Hizmet Birliği Şefkat Anaokuluna Kurucu Müdür olarak atanmıştır.2015 yılında Camili Şehit Yaşar Atay Anaokulunda Okul Müdürü olarak göreve başlamıştır.

2017 yılında Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans Eğitimini tamamlamıştır.Halen Camili Şehit Yaşar Atay Anaokulunda Okul Müdürü olarak görevine devam etmektedir.Evli ve 3 çocuk Annesidir.