SAKARYA / ADAPAZARI - Camili Şehit Yaşar Atay Anaokulu

Camili Şehit Yaşar Atay Anaokulu

15 Temmuz Camili 1 Mah. 1536. Ada No1 Adapazarı/SAKARYA
Vizyon
Okul öncesine verilen emek geleceğe yatırım demektir sloganıyla hareket ederek bütün öğrencilerimizin etkin bir şekilde öğrenmelerini sağlamak; Milli eğitimin temel amaçlarını gerçekleştirmeye çalışan Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı çağdaş düşünceli insanlar yetiştirmek; Öz güveni gelişmiş gelişiminin bütün basamaklarında uygun eğitimi almış sosyal ve ahlaki ve vicdani yönü gelişmiş bireyler yetiştirmek; Onların bilgili, nitelikli, kendine güvenen, başkalarına saygılı, işini seven bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağın gelişen teknolojisine cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak; Eğitim ortamlarını geliştirmek, gerekli donatımı sağlamak ve diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak; Çocukların gelişimlerinin sağlıklı bir biçimde gerçekleşebilmesi için aileleri bilinçlendirmek ve yönlendirmek.
Misyon
Milli eğitimin temel amaçlarını gerçekleştirmeye çalışan Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı çağdaş düşünceli insanlar yetiştirmek. Her öğrenciyi kendi kapasitesinin en üst noktasına ulaştırabilmek. Anaokulumuzda çağdaş eğitim ortamı yaratarak, sürekli gelişmeyi sağlayacak eğitimcileri ile çocuklarımızı ilköğretime ve hayata hazırlamak Okul Öncesi Eğitimin öneminin kavratılması, yaygınlaştırılması ve çocuk gelişiminde ailelere rehberlikte etkin olarak kaliteyi arttırmak amacıyla varız.
e-twinning okulu , eko okul
Öğretim Şekli :ikili öğretim